Pitney Bowes

Den danske PB Software blog

Nyeste Li360 Journal

by Peter Horsbøll Møller | 1. February 2018 | Ingen kommentarer

Vi har netop udsendt et nyt Li360 Journal – vores nyhedsbrev som opsamler trends of nyheder fra vores Li360 Community.

I nyhedsbrevet kan du blandt andet læse om vores nye konkurrence på Li360: The Data Duel. Konkurrencen giver dig mulighed for at lege med vores nye digitale markedsplads for data, hvor du kan hente eksempler på data og demonstrere dine analytiske eller kartografiske færdigheder. Læs mere i indlægget via nyhedsbrevet.

Du finder også link til en række nye artikler om anvendelsen af MapInfo Pro Advanced til rasteranalyser.

Du kan læse om John Snow, som brugte “geografiske analyser” i forbindelse med en koleraepidemi i 18-tallets London.

Læs hele nyhedsbrevet

God læselyst!

Li360 Journal Jan 2018

Please observe our community guidelines when posting comments.

This blog is hosted by Pitney Bowes Inc. By using this blog you agree that you are solely responsible for any comment you post to the Blog and you agree to abide and be bound by the Pitney Bowes TERMS OF USE.

Please stay on topic. We may redirect certain submissions if they are better handled through another channel such as customer service. With regard to the content of any submissions you make through this Blog, you agree to remain solely responsible and agree to not submit materials that are unlawful, defamatory, abusive or obscene. You also agree that you will not submit anything to this Blog that violates any right of a third party, including copyright, trademark, privacy or other personal or proprietary rights.

Pitney Bowes reserves the right to terminate your ability to use and/or submit posts to this Blog. Pitney Bowes may not review all postings and is not responsible for comments posted on this Blog. Pitney Bowes nevertheless retains the right to not post, edit a posting or to remove any postings in its sole and absolute discretion.