Pitney Bowes

Den danske PB Software blog

Li360 Live – MapInfo Brugergruppemøde i København

by Peter Horsbøll Møller | 28. November 2017 | Ingen kommentarer

Tirsdag, d. 5. december afholder Pitney Bowes MapInfo Brugergruppemødet “Li360 Live” på Hotel Imperial i centrum af København, hvor du kan høre nyt på MapInfo-fronten.  

Du kan bl.a. møde den nye produktansvarlige for MapInfo Pro, Jim Stone, som ser frem til at tale med jer om jeres syn på MapInfo Pro og i hvilken retning, I synes, vi skal udvikle MapInfo Pro. Jim vil selvfølgelig også give jer sit bud.

Deltagelse er gratis, så tilmeld dig i dag!

Programmet for dagen ser således ud:

09:30: Registrering og kaffe

10:00: Formiddagssession

  • Nyheder fra Pitney Bowes og MapInfo-portetøljen, Niklas Enge, Pitney Bowes
  • MapInfo Pro 17, nyheder og beta-program, Peter Horsbøll Møller, Pitney Bowes
  • Roadmap and Vision for the MapInfo Product Suite, Jim Stone, Pitney Bowes

12:00: Frokost

13:00: Eftermiddagssession

  • Administration og anvendelse af webkort i Spectrum Spatial Analyst, Peter Horsbøll Møller, Pitney Bowes
  • Brugertilpasning af Spectrum Spatial Analyst for web og mobil, Anders Haraldsson, Sokigo
  • Tips & Tricks samt Introduktion til Li360 Community, Peter Horsbøll Møller, Pitney Bowes

15:00 Tak for i dag

Deltagelse er som sagt gratis, så tilmeld dig i dag!

MapInfo-User-Group-Registration-AEM-Page_R1

Please observe our community guidelines when posting comments.

This blog is hosted by Pitney Bowes Inc. By using this blog you agree that you are solely responsible for any comment you post to the Blog and you agree to abide and be bound by the Pitney Bowes TERMS OF USE.

Please stay on topic. We may redirect certain submissions if they are better handled through another channel such as customer service. With regard to the content of any submissions you make through this Blog, you agree to remain solely responsible and agree to not submit materials that are unlawful, defamatory, abusive or obscene. You also agree that you will not submit anything to this Blog that violates any right of a third party, including copyright, trademark, privacy or other personal or proprietary rights.

Pitney Bowes reserves the right to terminate your ability to use and/or submit posts to this Blog. Pitney Bowes may not review all postings and is not responsible for comments posted on this Blog. Pitney Bowes nevertheless retains the right to not post, edit a posting or to remove any postings in its sole and absolute discretion.