Pitney Bowes

Den danske PB Software blog

MapInfo Brugergruppemøde

by Peter Horsbøll Møller | 13. November 2017 | Ingen kommentarer

Pitney Bowes har fornøjelsen af igen at invitere til et gratis møde i en MapInfo brugergruppe tirsdag, d. 5. december i Københavnsområdet. Vi har samlet de nordiske brugergrupper under en overordnet paraply men der afholdes fortsat lokale møder. Der er begrænsede pladser, så for at være sikker på en plads, reservér din plads i dag!

Hør om nyhederne i den kommende udgave af MapInfo Pro™ og hvordan du kan bidrage med forbedringsforslag
Udforsk vores nye brugerforum, Li360 med forskellige grupper og diskussionsområder
Netværk og del erfaring med andre brugere, forhandlere og vores nordiske team

Læs mere og tilmeld dig her: Tilmeldingsside

MapInfo-User-Group-Registration-AEM-Page_R1

Please observe our community guidelines when posting comments.

This blog is hosted by Pitney Bowes Inc. By using this blog you agree that you are solely responsible for any comment you post to the Blog and you agree to abide and be bound by the Pitney Bowes TERMS OF USE.

Please stay on topic. We may redirect certain submissions if they are better handled through another channel such as customer service. With regard to the content of any submissions you make through this Blog, you agree to remain solely responsible and agree to not submit materials that are unlawful, defamatory, abusive or obscene. You also agree that you will not submit anything to this Blog that violates any right of a third party, including copyright, trademark, privacy or other personal or proprietary rights.

Pitney Bowes reserves the right to terminate your ability to use and/or submit posts to this Blog. Pitney Bowes may not review all postings and is not responsible for comments posted on this Blog. Pitney Bowes nevertheless retains the right to not post, edit a posting or to remove any postings in its sole and absolute discretion.