Pitney Bowes

Den danske PB Software blog

MapInfo Pro Raster og de danske højdedata

by Peter Horsbøll Møller | 17. September 2015 | Ingen kommentarer

I går afviklede vi efterårets første webinar i MapInfo Brugergruppen under overskriften MapInfo Pro Raster og de danske højdedata.

Mi Pro Raster og de danske højdedata

Jeg havde fået et par opfordringer til at lave et webinar netop om det at arbejde med grid og højdedata i MapInfo Pro. MapInfo Pro Raster, som netop nu er tilgængelig i en udvidet prøveversion, er målrettet til dette arbejde.

I webinaret startede vi med et kig på de tilgængelige danske højdedata og hvor hvordan man får fat på disse.

Jeg omtalte også en tabel, som giver et overblik over blokinddelingerne, som de danske gridfiler er inddelt i. Tabellen kan I hente her: GST Blokinddelinger.

Selve præsentationen fra webinaret har jeg delt via Slideshare: MapInfo Pro Raster og de danske højdedata

Og da teknikken virkede, kan I også se eller gense webinaret via vores MapInfo Brugergruppe-kanal på youtube.

Har I lyst til selv at afprøve MapInfo Pro Raster, så tag endelig fat i mig. Prøveversionen kan I afprøve gratis indtil november.

I forbindelse med frigivelse af v2.0 skifter programmet navn til MapInfo Pro Advanced. Funktionerne fra MapInfo Pro Advanced vil også være at finde i MapInfo Discover 64 bit, som frigives kort efter MapInfo Pro Advanced.

Please observe our community guidelines when posting comments.

This blog is hosted by Pitney Bowes Inc. By using this blog you agree that you are solely responsible for any comment you post to the Blog and you agree to abide and be bound by the Pitney Bowes TERMS OF USE.

Please stay on topic. We may redirect certain submissions if they are better handled through another channel such as customer service. With regard to the content of any submissions you make through this Blog, you agree to remain solely responsible and agree to not submit materials that are unlawful, defamatory, abusive or obscene. You also agree that you will not submit anything to this Blog that violates any right of a third party, including copyright, trademark, privacy or other personal or proprietary rights.

Pitney Bowes reserves the right to terminate your ability to use and/or submit posts to this Blog. Pitney Bowes may not review all postings and is not responsible for comments posted on this Blog. Pitney Bowes nevertheless retains the right to not post, edit a posting or to remove any postings in its sole and absolute discretion.