Pitney Bowes

Den danske PB Software blog

Webinar: Introduktion til MapInfo Pro Raster og de danske højdedata

by Peter Horsbøll Møller | 10. September 2015 | Ingen kommentarer

Så er det tid til at få startet vore webinarer i MapInfo Brugergruppen op igen efter sommeren.

På opfordring starter vi d. 16. september kl. 14.00 med en introduktion til MapInfo Pro Raster og de danske højdemodeller. Vi vil se nærmere på, hvor man kan få fingrene i de danske højdemodeldata og hvordan man kan bringe dem i spil i MapInfo Pro Raster.

Derudover vil vi kigge på nogle af de muligheder MapInfo Pro Raster giver for at lave forskellige analyser og visualisering på baggrund af disse højdedata.

MapInfo Pro Raster 1.0 findes pt. i en udvidet prøveversion, som løber indtil november. Er du interesseret i at afprøve MapInfo Pro Raster, så send mig en e-mail.

Der er allerede sendt invitationer ud til webinaret til medlemmerne i MapInfo Brugergruppen. Har du ikke fået en invitation, så kontakt mig, så skal jeg sørge for at du også kommer på listen og får invitationerne fremadrettet.

MI Pro Raster Sealand Tasks

Please observe our community guidelines when posting comments.

This blog is hosted by Pitney Bowes Inc. By using this blog you agree that you are solely responsible for any comment you post to the Blog and you agree to abide and be bound by the Pitney Bowes TERMS OF USE.

Please stay on topic. We may redirect certain submissions if they are better handled through another channel such as customer service. With regard to the content of any submissions you make through this Blog, you agree to remain solely responsible and agree to not submit materials that are unlawful, defamatory, abusive or obscene. You also agree that you will not submit anything to this Blog that violates any right of a third party, including copyright, trademark, privacy or other personal or proprietary rights.

Pitney Bowes reserves the right to terminate your ability to use and/or submit posts to this Blog. Pitney Bowes may not review all postings and is not responsible for comments posted on this Blog. Pitney Bowes nevertheless retains the right to not post, edit a posting or to remove any postings in its sole and absolute discretion.