Pitney Bowes

Den danske PB Software blog

Svar på MapInfo Pro Raster Quiz 7

by Peter Horsbøll Møller | 1. June 2015 | Ingen kommentarer

Ja, så nåede vi enden på MapInfo Pro Raster quizerne.

Jeg må sige, at jeg har stor respekt for dem, der ud fra et billede af den danske højdemodel og en tværpofillinje med en oversigt over højderne, kan bestemme hvor i Danmark, vi befinder os. Det er imponerende!

Det sidste sted var ganske rigtigt på Fyn – vest for Arreskov Sø.

MI Pro Raster Quiz 7 Answer

Søren Breddam kom igen først med et bud, som senere blev bakket op af Finn Just.

Vi befinder os her lige nord for Svanninge Bakker, som også er kendt som de fynske alper.

Arreskov Sø er omfattet af et fuglebeskyttelsesområde. I området finder man et stort antal ynglende fugle, bla. havørne. Læs eventuelt mere på fugelbeskyttelse.dk.

Hvis du er interesseret i at vide lidt mere om vores kommende MapInfo Pro Raster, så tag et kig på dette webinar, hvor Tom Probert gennemgår, hvad MapInfo Pro Raster er for en størrelse. I webinaret vil Steve Mann også give jer et dybere indblik i nogle af de ting, der gør vores nye grid- og rasterformat – MRR – så specielt.

Se webinaret når det passer dig: Turning Up the Speed og GIS with MapInfo Pro Raster.

MapInfo Pro Raster frigivet i løbet af juni måned 2015.

Turning up the speed with MapInfo Raster

Please observe our community guidelines when posting comments.

This blog is hosted by Pitney Bowes Inc. By using this blog you agree that you are solely responsible for any comment you post to the Blog and you agree to abide and be bound by the Pitney Bowes TERMS OF USE.

Please stay on topic. We may redirect certain submissions if they are better handled through another channel such as customer service. With regard to the content of any submissions you make through this Blog, you agree to remain solely responsible and agree to not submit materials that are unlawful, defamatory, abusive or obscene. You also agree that you will not submit anything to this Blog that violates any right of a third party, including copyright, trademark, privacy or other personal or proprietary rights.

Pitney Bowes reserves the right to terminate your ability to use and/or submit posts to this Blog. Pitney Bowes may not review all postings and is not responsible for comments posted on this Blog. Pitney Bowes nevertheless retains the right to not post, edit a posting or to remove any postings in its sole and absolute discretion.