Pitney Bowes

Den danske PB Software blog

MapBasic webinar: Geografiske objekter

by Peter Horsbøll Møller | 11. April 2013 | Ingen kommentarer

I går afholdte vi det tredje webinar for MapBasic brugergruppen.

Skiftet mellem sommer- og vintertid voldte dog lidt besvær i starten, men jeg fik rettet mødeindkaldelsen til og der var ca. 12 deltagere.

Havde du ikke tid i går eller kom du ikke rigtigt på, har jeg gode nyheder. Jeg optog webinaret, så nu kan du hente det som en film og se det fredag aften, da X-faktor jo er færdig for denne gang. Medlemmerne af MapBasic brugergruppen har fået tilsendt et link til optagelsen via mødeindkaldelsen. Har I problemer med at hente optagelsen, så tag fat i mig.

I kan se præsentationen som PDF ved at klikke på nedenstående billede.

MapBasic: Geografiske objekter

Jeg viste også et lille program, som anvender nogle at de geografiske funktioner og kommandoer i nogle objekt-editeringsværktøjer.

Programmet kan I hente her: DrawTools.zip.

Medlemmerne af MapBasic brugergruppen har adgang til kildekoden via unfuddle.

Peter

Please observe our community guidelines when posting comments.

This blog is hosted by Pitney Bowes Inc. By using this blog you agree that you are solely responsible for any comment you post to the Blog and you agree to abide and be bound by the Pitney Bowes TERMS OF USE.

Please stay on topic. We may redirect certain submissions if they are better handled through another channel such as customer service. With regard to the content of any submissions you make through this Blog, you agree to remain solely responsible and agree to not submit materials that are unlawful, defamatory, abusive or obscene. You also agree that you will not submit anything to this Blog that violates any right of a third party, including copyright, trademark, privacy or other personal or proprietary rights.

Pitney Bowes reserves the right to terminate your ability to use and/or submit posts to this Blog. Pitney Bowes may not review all postings and is not responsible for comments posted on this Blog. Pitney Bowes nevertheless retains the right to not post, edit a posting or to remove any postings in its sole and absolute discretion.