Pitney Bowes

Den danske PB Software blog

MapBasic webinar: SQL i MapBasic

by Peter Horsbøll Møller | 8. March 2013 | 2 kommentarer

I onsdags afholdte vi endnu et webinar for vores MapBasic brugergruppe, hvor emnet denne gang var: SQL i MapBasic.

Vi kiggede på forskellige SQL kommandoer i MapBasic, herunder Select, Insert og Update samt hvorledes man kunne anvende disse i forskellige situationer i sit MapBasic-program.

Vi kiggede lidt på et lille program, som jeg tidligere havde lavet, og som jeg have udvidet en smule. Programmet kan vise en lang række informationer om en udvalgt tabel, herunder koordinatsystem og antal kolonner.

Klikker man på en kolonne, vises de typiske værdier i denne kolonne i en liste.

Dobbeltklikker man på en af disse værdier, tilføjes et nyt lag til det aktive kortvindue og der zoomes så posterne med disse værdier kan ses i kortet.

Hent præsentation, program og kildekode: MapBasic – SQL.

Næste webinar i MapBasic brugergruppen er som tidligere nævnt d. 10. april 2013 kl. 14 – 15. Har I nogle konkrete ting, I gerne ser inddraget i dette webinar, så giv mig et praj. Jeg sender snarest en invitation til webinaret til medlemmerne i MapBasic brugergruppen.

Peter

Please observe our community guidelines when posting comments.

This blog is hosted by Pitney Bowes Inc. By using this blog you agree that you are solely responsible for any comment you post to the Blog and you agree to abide and be bound by the Pitney Bowes TERMS OF USE.

Please stay on topic. We may redirect certain submissions if they are better handled through another channel such as customer service. With regard to the content of any submissions you make through this Blog, you agree to remain solely responsible and agree to not submit materials that are unlawful, defamatory, abusive or obscene. You also agree that you will not submit anything to this Blog that violates any right of a third party, including copyright, trademark, privacy or other personal or proprietary rights.

Pitney Bowes reserves the right to terminate your ability to use and/or submit posts to this Blog. Pitney Bowes may not review all postings and is not responsible for comments posted on this Blog. Pitney Bowes nevertheless retains the right to not post, edit a posting or to remove any postings in its sole and absolute discretion.

 • Peter Horsbøll Møller

  Tak for meldingen, Søren.
  Det er rettet så nu kan du se præsentatione og hente zip-filen.

  Peter

 • Søren Breddam

  Hej Peter,

  Man bliver bedt om brugernavn og adgangskode, når man prøver at hente præsentationen.

  vh Søren