Pitney Bowes

Den danske PB Software blog

Værktøjet LocateTabFile v0.33

by Peter Horsbøll Møller | 16. September 2011 | 2 kommentarer

Jeg har tidligere omtalt dette værktøj her på bloggen, læs Udpeg tab-fil i Windows Stifinder

Jeg har op til vores Insights Danmark 2011 opdateret og forbedret programmet, så det nu også kan lukke en tabel via Lagkontrollens genvejsmenu. Du markerer laget, hvis tabel du ønsker at lukke, højreklikker og vælger “Close table” i menuen.

Som en lille advarsel bliver du spurgte om du virkelig ønsker at lukke tabellen.

Du kan finde den samlede kildekode og program her: LocateTabFile v0.33. Programmet kræver MapInfo Professional 10.5, eftersom den bygger på funktionalitet tilføjet i MapBasic 10.5.

Peter

Please observe our community guidelines when posting comments.

This blog is hosted by Pitney Bowes Inc. By using this blog you agree that you are solely responsible for any comment you post to the Blog and you agree to abide and be bound by the Pitney Bowes TERMS OF USE.

Please stay on topic. We may redirect certain submissions if they are better handled through another channel such as customer service. With regard to the content of any submissions you make through this Blog, you agree to remain solely responsible and agree to not submit materials that are unlawful, defamatory, abusive or obscene. You also agree that you will not submit anything to this Blog that violates any right of a third party, including copyright, trademark, privacy or other personal or proprietary rights.

Pitney Bowes reserves the right to terminate your ability to use and/or submit posts to this Blog. Pitney Bowes may not review all postings and is not responsible for comments posted on this Blog. Pitney Bowes nevertheless retains the right to not post, edit a posting or to remove any postings in its sole and absolute discretion.

 • Peter Horsbøll Møller

  Hej Astaldo,
  Kan du beskrive lidt mere hvad du oplever? Finder den en forkert fil eller slet ingen? Opstår problemet kun, når du er nede i en eller flere undermapper?
  Peter

 • Astaldo

  Et supergodt værktøj – men er jeg den eneste der har et problem med at det ikke udpeger den rigtige fil ?
  Jeg har prøvet med flere forskellige tabeller i et arbejdsområde – det går fint med at finde de 2 første niveauer af mapper, men ved 3. niveau går det galt, der udpeger den konsekvent forkert.
  Hvad går galt !