Pitney Bowes

Den danske PB Software blog

Det bedste i MapInfo Professional 10.5

by Peter Horsbøll Møller | 17. June 2011 | 1 kommentar

Nu da MapInfo Professional 11.0 er godt på vej, tænkte jeg det måske var tid til at se lidt tilbage på hvad 10.5eren egentligt bragte os – og hvilke af de nye ting, der er blevet mest brugt.

Her får jeg nok brug for jeres hjælp. Hvilke elementer i MapInfo Professional 10.5 har I anvendt mest – har I været mest glade for? Svar gerne via Kommentar-knappen ovenfor. Klik på taggen 10.5 her eller i højre side for at se alle artikler om MapInfo Professional 10.5, hvis du er i tvivl om hvad det var 10.5eren bragte.

Personligt har jeg to favoritter:

1. Det nye/forbedrede Tabeloversigtsvindue. Jeg er blevet rigtig glad for den nye måde man kan interagere med tabeller. Vælg en eller flere tabeller i Tabeloversigtsvinduet, højreklik og vælg det du vil foretage dig med tabellen.

2. Den anden ting er på udviklingssiden. Jeg synes det er smart, at man nu kan lave vinduer i .NET- udviklingsmiljøet, som man kan indlejre/hægte fast i brugerfladen i MapInfo Professional. Det giver nogle helt nye muligheder for udvikling af programmer til MapInfo Professional. Eksempler på disse programmer er Navngivne Visninger og Katalog Browser samt NodesDisplayer og WindowHelper 1.5.

Hvad har du været mest glad for?

Please observe our community guidelines when posting comments.

This blog is hosted by Pitney Bowes Inc. By using this blog you agree that you are solely responsible for any comment you post to the Blog and you agree to abide and be bound by the Pitney Bowes TERMS OF USE.

Please stay on topic. We may redirect certain submissions if they are better handled through another channel such as customer service. With regard to the content of any submissions you make through this Blog, you agree to remain solely responsible and agree to not submit materials that are unlawful, defamatory, abusive or obscene. You also agree that you will not submit anything to this Blog that violates any right of a third party, including copyright, trademark, privacy or other personal or proprietary rights.

Pitney Bowes reserves the right to terminate your ability to use and/or submit posts to this Blog. Pitney Bowes may not review all postings and is not responsible for comments posted on this Blog. Pitney Bowes nevertheless retains the right to not post, edit a posting or to remove any postings in its sole and absolute discretion.

  • http://vejdirektoratet.dk Axel Nørr

    Hejsa
    jeg har ligesom Peter været meget tilfreds med tabeloversigten som muliggør en langt mere effektiv tilgang til tabellerne og administration end tidligere. Jeg har mange MI-arbejdsområder med 40 – 50 tabeller igang så det har absolut været en gevinst. Det er også godt at der er sket en forbedring af pdf-udskrivning, som i tidligere versioner ikke altid har fungeret tilfredsstillende, navnlig ved storformater og ved større datamængder. Endelig bruger jeg mere og mere den kombinerede stil-funktion. Den giver nogle nye og spændende muligheder i visualisering på skærm og i print/plots.